ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Романенчук Анастасія Сергіївна

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

22.08.2023

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 114
Порядок денний Сорок п’ятої чергової сесії Нижньовербізької сільської ради


Порядок денний Сорок п’ятої чергової сесії Нижньовербізької сільської ради
(15 вересня 2023 року)

  1. Про внесення змін до рішення сесії від 19.11.2020 №5-I/2020 «Про утворення постійних комісій сільської ради, обрання їх голів та складу» із змінами від 17.12.2020 року №19-II/2020, від 07.12.2021 № 605-ХІХ/2021, №606-ХІХ/2021
  2. Про визнання таким, що втратило чинність рішення сесії сільської ради «Про затвердження Положення про квартирний облік при виконкомі Нижньовербізької сільської ради об’єднаної територіальної громади» від 06 квітня 2017 року №97-ІІ/2017
  3. Про затвердження Положення про пожежно-рятувальний підрозділ для забезпечення місцевої пожежної охорони Нижньовербізької сільської ради.
  4. Про забезпечення реагування та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та окремих їх наслідків Нижньовербізької сільської територіальної громади на 2023-2025роки
  5. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Нижньовербізької сільської  територіальної громади  окремого індивідуально визначеного майна
  6. Про затвердження контингенту та погодження помісячного розміру батьківської плати на 2023-2024  навчальний рік у Нижньовербізькій дитячій школі мистецтв
  7. Про виконання бюджету Нижньовербізької сільської територіальної громади  за І півріччя 2023 року.
  8. Про внесення змін до бюджету Нижньовербізької сільської  територіальної громади на 2023 рік
  9. Про дострокове припинення повноважень старости Мишинського старостинського округу та звільнення Гросу Д.І. із займаної посади.
  10. Земельні питання:  
  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації землі комунальної власності в селі Великий Ключів.
  2. Про надання дозволу на розроблення проекту детального планування території в с. Ковалівка, вул. Шахтарська.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гоянюк О. М.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Максим’юк В. М.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОСГ гр. Максим’юк В. М.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель в с. Нижній Вербіж
  7. Про затвердження технічної документаціїіз землеустрою щодо інвентаризаціїземель в с. Нижній Вербіж
  8. Про надання дозволу на розроблення проекту детального планування території в с. Нижній Вербіж, вул. Дружби
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) с. Нижній Вербіж
  10. Про надання дозволу на зміну конфігурації та площі земельної ділянки комунальної власності в с. Нижній Вербіж.
  11. Про передачу у власність земельної ділянки гр. Ковцуняк В. В.
  12. Пропродаж земельної ділянкине сільськогосподарського призначення в с. Нижній Вербіж, вул. Українська, № 2 П
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кущак Г. І.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Васильчук Р. Ю.
  15. Про надання дозволу на розроблення проекту детального планування території в. с. Нижній Вербіж, вул. Дружби
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Клюсак М. М.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОСГ гр. Клюсак М. М.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Вінтоняка В. М.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОСГ гр. Вінтоняка В. М.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Миронюк М. Л.
  21. Про передачу земельної ділянки у власність для ОЖБ гр. Пушкарук М. В.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Панисько В.Ф.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОСГ гр. Панисько В.Ф.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОСГ гр. Антоняк В. В.
  25. Про затвердження проекту детального планування території с. Нижній Вербіж, вулиця Дружби
  26. Про затвердження технічної   документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Ткачук М.В.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Кушмелюк Г.І.
  28. Про розгляд клопотання гр. Бойко М.В.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Струк В. В.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОСГ гр. Струк В. В.
  31. Про надання дозволу на зміну конфігурації та площі земельної ділянки комунальної власності в с. Нижній Вербіж в ур. «Дворище».
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОСГ гр. Волощук М.М.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Іванюк Л. М.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Кушмелюк Г.М.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гаврилюк М.Й. Гаврилюк Ю.Й.
  36. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Гаврилюк Г.Й.
  37. Про затвердження проекту детального планування території с. Великий Ключів, вулиця Відродження
  38. Про затвердження проекту детального планування території с. Нижній Вербіж, вулиця Лесі Українки
  39. 38. Про затвердження проекту детального планування території с. Нижній Вербіж, вулиця Шевченка
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Струнчак Г. М.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ  гр. Ужитчак М. В.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ  гр. Човганюк М. В.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ  гр. Ласійчук М. П.
  44. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ковальчук І. І.
  45. Про розгляд клопотання гр. Гаврилюка М. В.  
  46. Про включення земельної ділянки в перелік об'єктів, які підлягають продажу
  47. Про надання в оренду невитребуваних земельних часток  (паїв) ФГ «Агро-дія».
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Бучицька Є. М.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Кречко Р. М.
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОСГ гр. Кречко Р. М.
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Григорчука В. М.
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОСГ гр. Григорчука В. М.
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОСГ гр. Катрич О. В.
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОСГ гр. Залуцької Г. М.
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ОЖБ гр. Бежук М. М.
  56. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Корбутяк М. П.
  57. Про внесення змін до рішення десятої сесії восьмого демократичного скликання № 364-Х/2021 від 31.05.2021 р.
  58. Про внесення змін до рішення десятої сесії восьмого демократичного скликання № 364-Х/2021 від 31.05.2021 р.
  59. Про внесення змін до рішення десятої сесії восьмого демократичного скликання № 364-Х/2021 від 31.05.2021 р.
  60. Про внесення змін до рішення десятої сесії восьмого демократичного скликання № 362-Х/2021 від 31.05.2021 р.
  61. Про внесення змін до рішення десятої сесії восьмого демократичного скликання № № 363-Х/2021 від 31.05.2021 р.
  62. Про внесення змін до рішення десятої сесії восьмого демократичного скликання № 363-Х/2021 від 31.05.2021 р.
  63. Про затвердження акту комісії  Нижньовербізької сільської ради від 05 вересня 2023 р. гр. Онофрійчук М.А.
  64. Про затвердження акту комісії  Нижньовербізької сільської ради від 05 вересня 2023 р. гр. Корбутяк М.П.
  65. Про затвердження акту комісії  Нижньовербізької сільської ради від 05 вересня 2023 р. гр. Пігуляк Л.О.
  66. Про затвердження акту комісії  Нижньовербізької сільської ради від 05 вересня 2023 р. гр. Бойко Й. С.
  67. Про затвердження акту комісії  Нижньовербізької сільської ради від 05 вересня 2023 р. гр. Ткачук Г.М.
  68. Про затвердження акту комісії  Нижньовербізької сільської ради від 05 вересня 2023 р. гр. Камищук Р.І.
  69. Про затвердження акту комісії  Нижньовербізької сільської ради від 05 вересня 2023 р. гр. Іванюк І.Р.
  70. Про затвердження акту комісії  Нижньовербізької сільської ради від 05 вересня 2023р.  
  71. Про надання в оренду невитребуванихземельних часток  (паїв) ТОВ «АКРІС-ЗАХІД»
  72. Про надання дозволу на зміну конфігурації та площі земельної ділянки комунальної власності в с. Нижній Вербіж
  73. Про надання дозволу на зміну конфігурації та площі земельної ділянки комунальної власності в с. Нижній Вербіж
  74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкидля передачі її в оренду с. Великий Ключів
  75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкидля передачі її в оренду с. Великий Ключів