ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1217

ПРОЄКТ


УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА 
Коломийського району Івано-Франківської області
Восьме демократичне скликання
(______ сесія)
РІШЕННЯ
 

від _____________ 2023 року                                                  с. Нижній Вербіж
№           /2023  

Про внесення змін до рішення сесії від
19.11.2020 №5-I/2020 «Про утворення постійних
комісій 
сільської ради, обрання їх голів та складу»
із змінами від 17.12.2020 року №19-II/2020,
від 07.12.2021 № 605-ХІХ/2021, №606-ХІХ/2021
 

            Відповідно до статей 26, 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги висновок постійної комісії з питань депутатської діяльності і етики, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, антикорупційної політики, Нижньовербізька сільська рада

 В И Р I Ш И Л А:

 Включити до складу постійної комісії з питань депутатської діяльності і етики, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, антикорупційної політики депутата Козюка Андрія Васильовича, замість депутата, що достроково припинив свої повноваження Чукура Назарія Богдановича.

  1. Включити до складу постійної комісії з питань освіти, культури, молоді і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення депутат___ __________________________, замість депутатки, що достроково припинила свої повноваження Бойчук Оксани Онуфріївни.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності і етики, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, антикорупційної політики (Михайло БОЙКО).

 
Сільський голова                                                         Ярослав М’ЯКУЩАК