ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Мокринчук Ольга Ігорівна

Доповідач:

Мокринчук Ольга Ігорівна

Статус:

На розгляд наступної чергової сесії

Дата:

22.08.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1219
Про затвердження Положення про пожежно-рятувальний підрозділ для забезпечення місцевої пожежної охорони Нижньовербізької сільської ради

ПРОЄКТ


УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
Восьме демократичне скликання
(                                      сесія)
РІШЕННЯ
 

від ________ року №_______
с. Нижній Вербіж

 

Про затвердження Положення про пожежно-рятувальний підрозділ
для забезпечення місцевої пожежної охорони Нижньовербізької сільської ради

 

З метою забезпечення пожежної безпеки, запобігання виникненню пожеж та нещасним випадкам під час пожеж, гасіння пожеж, проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, а також надання допомоги в ліквідації наслідків інших надзвичайних ситуацій, приведення у відповідність до вимог статті 62 Кодексу цивільного захисту України  постанови Кабінету Міністрів України від 07 квітня 2023 року №315 «Про затвердження Порядку утворення та функціонування пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення місцевої пожежної охорони», беручи до уваги лист Коломийського районного управління ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області від 22.06.2023 №54.23.01-23854.23 та висновок постійної комісії з питань промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, житлово-комунального господарства та комунальної власності, сільська рада

вирішила:

1. Затвердити Положення про пожежно-рятувальний підрозділ для забезпечення місцевої пожежної охорони Нижньовербізької сільської ради, що додається.
2. Визнати таким, що втратило чинність рішення сесії сільської ради «Про затвердження положення про Нижньовербізьку місцеву пожежну охорону Нижньовербізької сільської ради» від 16.06.2022 року № 860-ХХІХ/2022.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, житлово-комунального господарства та комунальної власності – Микола АНДРЕЙКІН.


Сільський голова                                                         Ярослав М’ЯКУЩАК


 

ДОДАТКИ

1 Положення.pdf Переглянути