ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1270

ПРОЄКТ


УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
восьме демократичне скликання
 (________ сесія)
РІШЕННЯ
 

від ** ______ 2023 року                                                          с. Нижній Вербіж
№****-____/2023 

Про розгляд клопотання гр. Гаврилюка М. В.  

        

             Розглянувши  клопотання Гаврилюка Миколи Васильовича, жителя с. Спас, вул. *********, який має в оренді земельну ділянку для іншого сільськогосподарського призначення (обслуговування льонопереробного цеху та сушарки) в с. Спас, вул. Шашкевича щодо зниження йому орендної плати та враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, керуючись  п. 34 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст.12, Земельного кодексу України, п. 1 ст. 288 Податковий кодекс України «Орендна плата», сесія Нижньовербізької сільської ради

 В И Р І Ш И Л А : 

          1.Зменшити розмір орендної плати з 3,1% на ____% від нормативної грошової оцінки землі, з 01.09.2023 р. Гаврилюку Миколі Васильовичу на земельну ділянку для іншого сільськогосподарського призначення (обслуговування льонопереробного цеху та сушарки) з кадастровим номером 2623287001:01:006:0187, площею 0,1179 га, яка розташована в с. Спас по вул. Шашкевича.
          2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи (В. Андрійчук).

  
 
Сільський голова                                                        Ярослав М'ЯКУЩАК