ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1300

ПРОЄКТ


УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
восьме демократичне скликання
 (________ сесія)
 
РІШЕННЯ
 

від ** ______ 2023 року                                                          с. Нижній Вербіж
№****-____/2023 

Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
для передачі її в оренду с. Великий Ключів

            Розглянувши заяву Кривоносюка Романа Богдановича, жителя с. Великий Ключів, вул. *********, Савчука Василя Васильовича жителя с. Великий Ключів, вул. ********* та враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, керуючись ст. 93 ст. 124 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нижньовербізька сільська рада 

В И Р І Ш И ЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в оренду для іншого сільськогосподарського призначення, за адресою: с. Великий Ключів по вул. Коцорина, № 2 В. 
2.Передати в оренду земельну ділянку площею 0,3411 га з кадастровим номером 2623280401:01:002:0130 гр. Кривоносюку Роману Богдановичу та гр. Савчуку Василю Васильовичу терміном на 10 (десять) років із земель комунальної власності Нижньовербізької сільської ради земельну ділянку для іншого сільськогосподарського призначення, за адресою: с. Великий Ключів по вул. Коцорина, № 2 В.
3.На підставі витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,3411 га, розробленого відділом Держгеокадастру в Коломийському районі, вартість якої складає 228479,15 грн., встановити орендну плату за користування земельною ділянкою в розмірі 5% від вартості землі, яка буде становити 11423,96 грн. в рік (952,00 грн. в місяць). гр. Кривоносюку Роману Богдановичу та гр. Савчуку Василю Васильовичу вносити орендну плату, що місяця до 30 числа.
4.Гр. Кривоносюку Роману Богдановичу та гр. Савчуку Василю Васильовичу забезпечити здійснення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки в  порядку визначеному законодавством, та  приступити  до користування земельною ділянкою після державної реєстрації договору оренди.
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи (В. Андрійчук).

 
Сільський голова                                                         Ярослав М'ЯКУЩАК