ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1312

ПРОЄКТ


УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА 
Коломийського району Івано-Франківської області
Восьме демократичне скликання
(_______________________ сесія)
РІШЕННЯ
 

від ______________________                                                  с. Нижній Вербіж
№ _______________

  

Про  вступ до Всеукраїнської асоціації
органів місцевого самоврядування                     
«Асоціація об’єднаних  територіальних громад»

 

Керуючись частиною 1 статті 15 та пунктом 21 частини першої статті 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав та інтересів територіальної громади,  беручи до уваги висновок постійної комісії з питань депутатської діяльності і етики, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, антикорупційної політики, Нижньовербізька сільська рада

В И Р I Ш И Л А:

  1. Вступити до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації об’єднаних територіальних громад».
  2. Уповноважити сільського голову Ярослава М’ЯКУЩАКА представляти  Нижньовербізьку сільську раду в Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».
  3. Секретарю сільської ради Анастасії РОМАНЕНЧУК надіслати це рішення до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності і етики, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, антикорупційної політики (Михайло БОЙКО).

 
Сільський голова                                                         Ярослав М’ЯКУЩАК