ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Лисишин Ірина Петрівна

Доповідач:

Лисишин Ірина Петрівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

23.11.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1345
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в оренду ПАТ «Прикарпаттяобленерго» в с. Ковалівка, вул. Зелена

ПРОЄКТ


УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
восьме демократичне скликання
 (________ сесія)
 
РІШЕННЯ

від ** ______ 2023 року                                                               с. Нижній Вербіж
№****-____/2023

Про затвердження проекту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки для передачі її в
оренду ПАТ «Прикарпаттяобленерго» в
с. Ковалівка, вул. Зелена

            Розглянувши клопотання ПАТ «Прикарпаттяобленерго», копію проекту землеустрою, копію витягу з Державного земельного кадастру НВ-1200767772023 та враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, керуючись ст. 93 ст. 124 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нижньовербізька сільська рада 

В И Р І Ш И ЛА:

          1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в оренду Приватного акціонерного товариства «Прикарпаттяобленерго», для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії (14.02) за адресою: с. Ковалівка, вул. Зелена.
          2.Передати в оренду земельну ділянку площею 0,0025 га, з кадастровим номером 2623282601:01:005:0035 Приватному акціонерному товариству «Прикарпаттяобленерго» терміном на 49 (сорок дев'ять) років із земель комунальної власності Нижньовербізької сільської ради земельну ділянку для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії (14.02), за адресою: село Ковалівка, вул. Зелена.                                                                                                                   
         3. На підставі витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,0025 га, розробленої відділом Держгеокадастру в Коломийському районі, вартість якої складає 618,25 грн., встановити орендну плату за користування ділянкою в розмірі 12% від вартості землі, що буде становити 74,19 (сімдесят чотири) грн. 19 коп. в рік, (6,18 грн. в місяць).
Приватному акціонерному товариству «Прикарпаттяобленерго» вносити орендну плату щомісяця до 30 числа.
          4.Зобов’язати ПАТ «Прикарпаттяобленерго» зареєструвати договір оренди земельної ділянки в  термін передбачений чинним законодавством, та  приступити  до користування земельною ділянкою після державної реєстрації договору оренди.
          5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи (В. Андрійчук).

 
Сільський голова                                                            Ярослав М'ЯКУЩАК