ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1356

ПРОЄКТ


УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
восьме демократичне скликання
 (________ сесія)
РІШЕННЯ
 

від ** ______ 2023 року                                                    с. Нижній Вербіж
№****-____/2023

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в с. Великий Ключів

      Розглянувши заяву гр. Гайового Івана Васильовича жителя села Великий Ключів, вул. ********* про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02) на підставі свідоцтва про право власності на нерухоме майно від 17.02.2020 р., в селі Великий Ключів по вул. Коцорина, № 2 Д, відповідно до статей 12, 19, 22, 93, 116, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 50 Закону України «Про землеустрій», та враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, керуючись пунктом 34 статті 26, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нижньовербізька сільська рада

В И Р І Ш И Л А :

          1.Надати дозвіл гр. Гайовому Івану Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1132 га, для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02) селі Великий Ключів, вулиця Коцорина, 2 Д для передачі її в оренду з подальшим правом викупу.
          2.Виготовлений та погоджений у встановленому законом порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на розгляд та затвердження сесії Нижньовербізької сільської ради згідно чинного законодавства.
          3.Контроль за виконанням данного рішення покласти на голову постійної комісіїз питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи (В.Андрійчук).
 

Сільський голова                                                         Ярослав М'ЯКУЩАК