ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Лисишин Ірина Петрівна

Доповідач:

Лисишин Ірина Петрівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Новий проект

Дата:

23.11.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1371
Про розгляд заяви гр. Кривоносюк Р. Б., Савчук В. В.

ПРОЄКТ


УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
восьме демократичне скликання
 (________ сесія)
 
РІШЕННЯ
 

від ** ______ 2023 року                                                       с. Нижній Вербіж
№****-____/2023

Про розгляд заяви гр. Кривоносюк Р. Б., Савчук В. В.

 

          Розглянувши заяву Кривоносюк Романа Богдановича, жителя с. Великий Ключів, вул. *********,  Савчук Василя Васильовича жителя с. Великий Ключів, вул. ********* про зменшення розміру орендної плати за землю з 5 % на 3 % та враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, керуючись ст. 26  «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12 Земельного кодексу України, п. 1 ст. 288  Податкового кодексу України «Орендна плата» , Нижньовербізька сільська рада

 
В И Р І Ш И ЛА:

          1.Внести зміни в рішення сорок шостої позачергової сесії восьмого демократичного скликання Нижньовербізької сільської ради від 09.11.2023 року № 1212-ХLVІ/2023, в пунк 3 та викласти його в такій редакції:
          2. На підставі витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,2447 га, розробленого відділом Держгеокадастру в Коломийському районі, вартість якої складає 196677,25 грн., встановити орендну плату за користування земельною ділянкою в розмірі 3 % від вартості землі, яка буде становити 5900,32 грн. в рік, (491,69 грн. в місяць).        
         3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи (В. Андрійчук).

 
Сільський голова                                                    Ярослав М'ЯКУЩАК