ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Васильчук Мирослав Васильович

Доповідач:

Васильчук Мирослав Васильович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

28.11.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1375
Про активів прийом на позабалансовий рахунок

ПРОЄКТ

УКРАЇНА

НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Коломийського району Івано-Франківської області

восьме демократичне скликання
(                          сесія)
РІШЕННЯ
від                   2023 року                                                      с. Нижній Вербіж

 
Про активів прийом на позабалансовий рахунок
 
Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Авізо №5 від 02.10.2023р.  та акту прийому-передачі проектно- кошторисної документації №12 від 02.10.2023р. від КП «Івано-Франківської обласної ради «БУДІНВЕСТ», з метою забезпечення Нижньовербізької дитячої школи мистецтв  Нижньовербізької сільської ради резервними джерелами електроенергії, Нижньовербізька сільська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
  1. Прийняти від КП «Івано-Франківської обласної ради «БУДІНВЕСТ» на позабалансовий рахунок 02 «Активи на відповідальному зберіганні» рах. 023 «Матеріальні цінності на відповідальному зберіганні» «Поточний ремонт системи опалення для підготовки  проведення опалювального сезону з метою забезпечення безперебійної її роботи дитячої школи мистецтв Нижньовербізької сільської ради» - сума 88 139,18 грн. та відповідну проектно-кошторисну документацію.
  2. Відділу бухгалтерського обліку та звітності Нижньовербізької сільської ради прийняти на позабалансовий рахунок Нижньовербізької сільської ради вищевказані активи.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, житлово-комунального господарства та комунальної власності (В.Андрейкін).

 
 
Сільський голова                                                     Ярослав М’ЯКУЩАК