ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Івасюк Надія Василівна

Доповідач:

Івасюк Надія Василівна

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

12.12.2023

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1396
Про оплату праці сільського голови Нижньовербізької сільської ради у 2024 році

ПРОЄКТ


УКРАЇНА

НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

восьме демократичне скликання
(__________________ сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від __.___.2023 року                                                               с. Нижній Вербіж                    
№ ____-_____/2023
 
Про оплату праці сільського голови Нижньовербізької сільської ради у 2024 році

 

Відповідно до статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами), Положення про преміювання в Нижньовербізькій сільській раді на 2020-2024 роки, інших законодавчих і нормативних актів, Нижньовербізька сільська рада

вирішила:

1. Виплачувати щомісячно у 2024 році сільському голові М’якущаку Ярославу Юрійовичу надбавку до посадового окладу за вислугу років у розмірі 20 відсотків з урахуванням надбавки за ранг та надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 50 відсотків з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років. 
2. Виплачувати щомісячно премію сільському голові, керуючись Положенням про преміювання працівників сільської ради, у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплат за ранг, вислугу років та надбавок в межах фонду преміювання та економії фонду оплати праці відповідно до особистого вкладу в загальні результати роботи, а також одноразову премію до дня місцевого самоврядування у розмірі посадового окладу.
 3. Виплачувати один раз в рік матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної основної відпустки у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Г.Кузьменчук).

 
Сільський голова                                                           Ярослав М’ЯКУЩАК