ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1397

ПРОЄКТ

УКРАЇНА

НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

восьме демократичне скликання
(___________________ сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від __.__.2023 року                                                                    с. Нижній Вербіж                    
№ ___-________/2023
 
Про оплату праці працівників Нижньовербізької сільської ради та працівників виконавчих органів Нижньовербізької сільської ради у 2024 році

 

Відповідно до статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами), Положення про преміювання в Нижньовербізькій сільській раді на 2020-2024 роки, інших законодавчих і нормативних актів, Нижньовербізька сільська рада

вирішила:
 

1. Надати право сільському голові у 2024 році в межах затвердженого фонду оплати праці:
1.1. установлювати працівникам Нижньовербізької сільської ради та працівникам виконавчих органів Нижньовербізької сільської ради надбавку до посадового окладу за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи;
1.2. установлювати спеціалістам і службовцям Нижньовербізької сільської ради та виконавчих органів Нижньовербізької сільської ради доплату за виконання обов’язків тимчасово відсутнього керівника - у розмірі різниці між фактичним посадовим окладом тимчасово відсутнього керівника (без урахування надбавок та доплати) і посадовим окладом працівника, який виконує обов’язки тимчасово відсутнього керівника, у разі, коли працівник, що виконує обов’язки тимчасово відсутнього керівника структурного підрозділу, не є його заступником.
1.3. здійснювати преміювання працівників Нижньовербізької сільської ради та працівників виконавчих органів Нижньовербізької сільської ради відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи у межах фонду преміювання, утвореного у розмірі не менш як 10 відсотків посадових окладів та не більше як 20 відсотків посадових окладів та економії фонду оплати праці відповідно до Положення про преміювання працівників.
1.4. здійснювати преміювання працівників Нижньовербізької сільської ради та працівників виконавчих органів Нижньовербізької сільської ради до професійного свята Дня місцевого самоврядування у розмірі посадового окладу.
1.5. надавати працівникам Нижньовербізької сільської ради та працівникам виконавчих органів Нижньовербізької сільської ради матеріальну допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати працівника.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Г.Кузьменчук).

 
 
 
Сільський голова                                                            Ярослав М’ЯКУЩАК