ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1384

ПРОЄКТ


УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
восьме демократичне скликання
(                                сесія)
РІШЕННЯ

Від                                                                                         с. Нижній Вербіж

Про план діяльності сільської ради
з підготовки проєктів
регуляторних актів на 2024 рік

 

Відповідно до статей 7, 32 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», пункту 7 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою планування діяльності із прийняття рішень сільської ради, направлених на регулювання господарських відносин на території сільської ради, а також адміністративних відносин між регуляторними органами та суб’єктами господарювання, враховуючи висновок постійної комісії з питань промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, житлово-комунального господарства та комунальної власності, Нижньовербізька сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік, що додається.
  2. Проєкти регуляторних актів попередньо розглядати в постійних комісіях сільської ради відповідно до профілю їх діяльності.
  3. Спеціалісту відділу загальної та організаційної роботи, комунікаційної політики, кадрового забезпечення та трудового архіву (Р. Явдошняку) не пізніш як у десятиденний строк після затвердження плану забезпечити його оприлюднення на офіційному веб-сайті у спеціально створеному розділі, згідно вимог чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, житлово-комунального господарства та комунальної власності. (М. Андрейкін).

 

 
Сільський голова                                                   Ярослав М’ЯКУЩАК