ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Івасюк Надія Василівна

Доповідач:

Івасюк Надія Василівна

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

13.02.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1441
Про внесення змін до Комплексної програми «Безпека та оборона Нижньовербізької сільської територіальної громади на 2022 – 2024 роки»

ПРОЄКТ


УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
восьме демократичне скликання
(________________________ сесія)
                                                                              
РІШЕННЯ
 

від __.__.2024 року                    с. Нижній Вербіж
№ ____-______/2024

 

Про внесення змін до Комплексної програми «Безпека та оборона Нижньовербізької сільської територіальної громади на 2022 – 2024 роки»

 

Відповідно до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оборону України», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», Закону України «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану», Закону України «Про основи національного спротиву», з метою забезпечення комплексного розв’язання проблем цивільного захисту населення та підвищення рівня безпеки Нижньовербізької сільської територіальної громади, Нижньовербізька сільська рада

вирішила:

1. Внести зміни до Комплексної програми «Безпека та оборона Нижньовербізької сільської територіальної громади на 2022 – 2024 роки», затвердженої рішенням виконавчого комітету Нижньовербізької сільської ради від 13.05.2022 року № 60/2022 (зі змінами), у частині очікуваних обсягів фінансування та переліку заходів фінансування, що додаються та затвердити їх у новій редакції.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку                       (Г. Кузьменчук) та постійну комісію з депутатської діяльності і етики, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, антикорупційної політики (М. Бойко).

 
Сільський голова                                                             Ярослав М’ЯКУЩАК


 

ДОДАТКИ

1 Додатки.pdf Переглянути