ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1443

УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
Восьме демократичне скликання
(                            )
РІШЕННЯ
від                   2024 року                                                      с. Нижній Вербіж
 
Про передачу на баланс
екскаватора-навантажувача
JCB 3CX SITEMASTER
 
Керуючись  частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Нижньовербізька сільська рада
В И Р І Ш И Л А:
  1. Передати з балансу Нижньовербізької сільської ради на баланс комунального підприємства «Благоустрій ОТГ» комунальне майно, а саме: екскаватора-навантажувача JCB 3CX SITEMASTER (заводський номер JCB3CX4TJR3322769, номер двигуна SB320/41985U0380624), 2024 року випуску, балансовою вартістю 2 687 217.06 грн. (два мільйони шістсот вісімдесят сім тисяч двісті сімнадцять грн. грн., 09 коп.), без ПДВ, реєстраційний номер 28417АТ.
  2. Створити та затвердити склад комісії з передачі-приймання екскаватора-навантажувача JCB 3CX SITEMASTER, що передається з балансу Нижньовербізької сільської ради на баланс КП «Благоустрій ОТГ» (Додаток 1).
  3. Закріпити дане майно на праві господарського відання за комунальним підприємством «Благоустрій ОТГ» Нижньовербізької сільської ради.
  4. Директору комунального підприємства «Благоустрій ОТГ» Грекулу В.М. забезпечити здійснення заходів з передачі прийому вищевказаного майно згідно вимог чинного законодавства та його належне обслуговування і утримання.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, житлово-комунального господарства та комунальної власності (В. Андрейкін).
 
Сільський голова                                                                        Ярослав   М’ЯКУЩАК