ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Кіращук Дмитро Кирилович

Доповідач:

Кіращук Дмитро Кирилович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

02.04.2024

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1444
Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Нижньовербізької територіальної громади окремого індивідуально визначеного майна

УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
Восьме демократичне скликання
(                            )
 
РІШЕННЯ
від                   2024 року                                                      с. Нижній Вербіж

 

Про надання згоди на прийняття у комунальну власність
Нижньовербізької територіальної громади окремого
індивідуально визначеного майна
 

 
Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.03.2024 р. №214-р «Про передачу окремого індивідуального визначеного майна у власність територіальних громад Коломийського району Івано-Франківської області», листа Коломийської районної державної адміністрації від 13.03.2024р. №74/01-015/031, керуючись ст.26, частиною 2 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.6 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998р. №1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Нижньовербізька сільська рада 
 
В И Р І Ш И Л А:
 
  1. Надати згоду на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність Нижньовербізької територіальної громади окремого індивідуально визначеного майна, згідно додатку 1.
  2. Створити та затвердити склад комісії з передачі-приймання окремого індивідуально визначеного майна, що передається з державної у комунальну власність Нижньовербізької територіальної громади, згідно додатку 2.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, житлово-комунального господарства та комунальної власності (В. Андрейкін).
 

Сільський голова                                                         Ярослав М’ЯКУЩАК

ДОДАТКИ

1 Додатки.pdf Переглянути