ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Лисишин Ірина Петрівна

Доповідач:

Лисишин Ірина Петрівна

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

02.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1497
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), спільно-сумісної гр. Микитюка М. В. та гр. Тимощук Д. В.

УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
восьме демократичне скликання
(________ сесія)
РІШЕННЯ
 
від ** ______ 2024 року                                                          с. Нижній Вербіж
№****-____/2024
 
Про затвердження технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),
спільно-сумісної гр. Микитюка М. В.
та гр. Тимощук Д. В.

                       Розглянувши заяву гр. Микитюка Миколи Васильовича, жителя м. Коломия, вул. *********, та гр. Тимощук Дарії Василівни, жительки с. Великий Ключів, вул. ********* та враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, керуючись ст. 26 п. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст.. 12, 89, 116, 118, 121,  Земельного кодексу України,  сесія Нижньовербізької сільської ради.
В И Р І Ш И Л А :
          1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що посвідчують право спільно-сумісної власності на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд площею 0,2500 га, гр. Микитюка Миколи Васильовича та гр. Тимощук Дарії Василівни.
         2.Передати в спільно-сумісну власність гр. Микитюку Миколі Васильовичу та гр. Тимощук Дарії Василівні земельну ділянку площею – 0,2500 га., а саме:
- для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд:
площею - 0,2500 га., в тому числі: малоповерхова забудова – 0,2500 га., яка розташована в селі Великий Ключів, вул. Коцорина, № 49, з кадастровим номером 2623280401:02:004:0056.
         3.Гр. Микитюку Миколі Васильовичу та гр. Тимощук Дарії Василівні забезпечити здійснення державної реєстрації речового права у порядку, визначеному законом.
          4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи (В. Андрійчук).
 
    Сільський голова                                                              Ярослав М'ЯКУЩАК