ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1510

УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
Восьме демократичне скликання
(                                                         )

РІШЕННЯ

від    ________  №                        /2024
с. Нижній Вербіж
 

Про внесення змін до рішення сесії від 15.02.2024 року №1315-LI/2024 «Про 
найменування новоствореної вулиці у с. Нижній Вербіж»
 

 
Враховуючи зміни, затверджені рішенням сесії сільської ради від 07.09.2022 року №871-XXXI/2022 «Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Нижній Вербіж Нижньовербізької сільської ради Коломийського району Івано-Франківської області» згідно якого, зокрема земельні ділянки Садівничого товариства
«Сільмашівець» фактично включені в межі села Нижній Вербіж та надалі об’єкти нерухомого майна, що розташовані на земельних ділянках садівничого товариства адресуватимуться за вулицею Садовою в селі Нижній Вербіж, а також з метою застосування механізму збереження історичних зв’язків у словниках Державного реєстру речових прав на нерухоме майно по селу Нижній Вербіж між записом про садівниче товариство "Сільмашівець" та новоутвореною вулицею Садовою, сільська рада

вирішила:

  1. Викласти п.1 рішення сесії сільської ради від 15.02.2024 року
№1315-LI/2024 «Про найменування новоствореної вулиці у с. Нижній Вербіж» (далі - Рішення) в наступній редакції:
«1. По селу Нижній Вербіж Коломийського району Івано-Франківської області:
  1. Змінити іменований об’єкт Садівниче товариство "Сільмашівець" на вулиця Садова;
  2. Найменувати новостворену вулицю в селі Нижній Вербіж – вулиця Садова.»
  3. Доповнити Рішення пунктами 2 і 3 наступного змісту:
«2. Припинити використання назви Садівниче товариство "Сільмашівець" при адресації об’єктів нерухомого майна по селу Нижній Вербіж Коломийського району Івано-Франківської області.
  1. Присвоєння адрес по вулиці Садовій у с. Нижній Вербіж, а саме у реквізиті «номер об’єкта» здійснювати відповідно до нумерації земельних ділянок у проекті організації та забудови території СТ «Сільмашівець» М1:500 (погоджений заввідділу архітектури Коломийського району) та зі збереженням раніше присвоєних номерів по садівничому товаристві "Сільмашівець".»
  2. У зв’язку з цим пункти два-чотири Рішення вважати відповідно пунктами чотири-шість.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, сільського господарства, підприємництва, транспорту і зв’язку, житлово-комунального господарства та комунальної власності – Микола АНДРЕЙКІН.
 
 
Сільський голова                                                           Ярослав М’ЯКУЩАК