ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1525

УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
восьме демократичне скликання
 (________ сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від ** ______ 2024 року                                                           с. Нижній Вербіж
№****-____/2024 

Про надання дозволу на розроблення
проекту детального  планування  території
в с. Нижній Вербіж по вул. Вишнева
 
      Розглянувши заяву гр. Демедюка Василя Васильовича жителя міста Коломия вулиця *********, від імені якого діє Михайліва Тараса Андрійовича та враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, про надання дозволу на розроблення проекту детального планування території в селі Нижній Вербіж по вул. Вишнева, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 16, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст.  12,17 Закону України «Про основи містобудування», Нижньовербізька сільська рада
 
В И Р І Ш И ЛА:
 
          1.Надати дозвіл Нижньовербізькій сільській раді на розроблення проекту детального планування території в селі Нижній Вербіж по вул. Вишнева, для зміни цільового призначення з ведення садівництва на для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах власної земельної ділянки гр. Демедюка Василя Васильовича.
          2.Розроблений проект детального планування  території затвердити сесією Нижньовербізької сільської ради.
          3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи (В.Андрійчук).
 
   Сільський голова                                                  Ярослав М'ЯКУЩАК