ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1554

УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
восьме демократичне скликання
 (________ сесія)
РІШЕННЯ
від ** ______ 2024 року                                                       с. Нижній Вербіж
№****-____/2024

Про розірвання договору оренди землі
 
Розглянувши клопотання ПрАТ «Київстар» про розірвання договору оренди землі,  керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законами України та іншими нормативними актами, та враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, Нижньовербізька сільська рада
В И Р І Ш И Л А:
1.Розірвати договір оренди землі від 09 вересня 2020 року,  укладеного між орендарем ПрАТ «Київстар» та орендодавцем Нижньовербізькою сільською радою, на земельну ділянку площею 0,0100 га,  кадастровий номер 2623284601:01:001:0403 для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку (13.03), яка розташована за адресою: Івано-Франківська область Коломийський район, с.Мишин урочище «Царина».
          2. ПрАТ «Київстар» у місячний термін надати підтвердження виконання зобов’язань зі сплати орендної плати, укласти із Нижньовербізькою сільською радою додаткову угоду про дострокове розірвання договору оренди землі та забезпечити проведення державної реєстрації іншого речового права (права оренди землі) у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
         3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи В. Андрійчука.
 
 
Сільський голова                                                      Ярослав М’ЯКУЩАК