ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Луцак Іван Дмитрович

Доповідач:

Луцак Іван Дмитрович

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

14.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1574
Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок в масиві земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
восьме демократичне скликання
 (________ сесія)
РІШЕННЯ
від ** ______ 2024 року                                                           с. Нижній Вербіж
№****-____/2024 
Про надання дозволу на розробку технічної
документації із землеустрою щодо
проведення інвентаризації земельних
ділянок в масиві земель для ведення
товарного сільськогосподарського виробництва
 
Розглянувши клопотання ТОВ «АКРІС-ЗАХІД», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст. 12, 371, 122  Земельного кодексу України, ст. 35, 57  Законом України «Про землеустрій, Законом України «Про Державний земельний кадастр», постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2019 р. № 476 «Про порядок інвентаризації земель», Законом України 2498-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питань колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та та стимулювання зрошення в Україні» та враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи,  Нижньовербізька сільська рада
В И Р І Ш И Л А :
1.Провести інвентаризації масивів земель сільськогосподарського призначення (для ведення товарного сільськогосподарського виробництва) в межах та за межами населеного пункту села Спас Нижньовербізької сільської ради Коломийського району Івано-Франківської області.
2.Дати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації масивів земель зазначених у пункті 1 рішення.
3.Провести  інвентаризації масивів земель згідно з пунктом 1 рішення, з урахуванням ст. 35 Закону України «Про землеустрій», зокрема здійснити заходи щодо:
3.1.формування невитребуваних (нерозподілених) земельних ділянок;
3.2.формування земельних ділянок сільськогосподарського призначення під польовими дорогами;
3.3. формування земельних ділянок сільськогосподарського призначення під полезахисними лісовими смугами та іншими захисними насадженнями, які обмежують масив та земельні ділянки, розташовані уздовж масиву;
3.4.виправлення помилок допущених у відомостях Державного земельного кадастру, щодо меж земельних ділянок та інших відомостей про земельні ділянки.
4.Фінансування робіт із розробки технічної документації здійснити за рахунок власних коштів ТОВ «АКРІС-ЗАХІД».
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи (В. Андрійчук).

Сільський голова                                                    Ярослав М’ЯКУЩАК