ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1594

УКРАЇНА
НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
восьме демократичне скликання
(_______________________ сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від __.06.2024 року                                                         с. Нижній Вербіж
№ ____-____/2024
 
Про надання повноважень
затверджувати розпорядження
про виділення коштів
 
Відповідно до Закону України «Про місцеві самоврядування в Україні», пунктів 7.1. та 8.1. «Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.08.2012 № 938 (із змінами) та з метою забезпечення оперативного вирішення питань щодо виконання помісячного розпису загального фонду бюджету Нижньовербізької сільської територіальної громади, проведення видатків, передбачених у спеціальному фонді бюджету Нижньовербізької сільської територіальної громади (крім власних надходжень розпорядників), Нижньовербізька сільська рада
 
вирішила
 
1. Уповноважити начальника фінансового відділу Нижньовербізької сільської ради Івасюк Надію Василівну затверджувати розпорядження про виділення коштів загального та спеціального фондів бюджету Нижньовербізької сільської територіальної громади на час відсутності сільського голови М’якущака Ярослава Юрійовича.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку (Ганна КУЗЬМЕНЧУК).
 
 
 
Сільський голова                                                            Ярослав М’ЯКУЩАК