ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Лисишин Ірина Петрівна


Доповідачі:



Лисишин Ірина Петрівна

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1493

Дата реєстрації:

02.04.2024

Проголосовано:

11.04.2024 16:56:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1493

Текст:

УКРАЇНА

НИЖНЬОВЕРБІЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

восьме демократичне скликання

(________ сесія)

РІШЕННЯ

 

від ** ______ 2024 року                                                                с. Нижній Вербіж

№****-____/2024





Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

для передачі її в оренду с. Великий Ключів

 
          Розглянувши заяву Гайового Івана Васильовича, жителя с. Великий Ключів, вул. *********, та враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, керуючись ст. 93 ст. 124 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Нижньовербізька сільська рада 


В И Р І Ш И ЛА:


          1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 0,1132 га, за адресою: с. Великий Ключів по вул. Коцорина, № 2 Д

          2.Передати в оренду земельну ділянку площею 0,1132 га з кадастровим номером 2623280401:01:002:0134 гр. Гайовому Івану Васильовичу терміном на 20 (двадцять) років із земель комунальної власності Нижньовербізької сільської ради земельну ділянку для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою: с. Великий Ключів по вул. Коцорина, № 2 Д.

          3.На підставі витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,1132 га, розробленого відділом Держгеокадастру в Коломийському районі, вартість якої складає 95624,53 грн. (дев'яносто п'ять тисяч шістсот двадцять чотири грн. 53 коп.), встановити орендну плату за користування земельною ділянкою в розмірі 5% від вартості землі, яка буде становити 4781,23 грн. в рік (398,44 грн. в місяць).

гр. Гайовому Івану Васильовичу вносити орендну плату щомісяця до 30 числа.

          4.Гр. Гайовому Івану Васильовичу забезпечити здійснення державної реєстрації договіру оренди земельної ділянки в порядку визначеному законодавством, та приступити до користування земельною ділянкою після державної реєстрації договору оренди .

          5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи (В.Андрійчук).

 

    Сільський голова                                                              Ярослав М'ЯКУЩАК